Information

Forældre i svømmehallen
 

Instruktører og frivillige arbejder hvert år hårdt på, at få alle detaljer til at gå op i en højere enhed, så sæsonen bliver endnu bedre end den forgående.

For at det skal lykkes, har vi også brug for Jeres hjælp, især fordi vi i år er endnu flere svømmere og forældre der skal have mest muligt ud af undervinsingen.

Derfor har vi enkelte praktiske retningslinjer, som vi håber, at I vil hjælpe med til at efterleve og lære Jeres børn.

  • Mobiltelefoner er god tidsfordriv, men forældre må meget gerne vente uden for svømmehallen hvis de er på telefonen. Mange børn vil rigtig gerne vise deres forældre hvad de kan, og mister opmærksomheden på instruktøren, når de prøver at få kontakt til mor/far. Kom evt. på mærkedagene, og giv Børnene en god oplevelse.
  • Instruktørerne opdrager ikke på børnene, så forældre må gerne selv gribe ind, hvis børnene ikke følger instruktørenes anvisninger.
  • Forældre er velkomne i vandet på plask og leg og babyholdet – men som udgangspunkt ikke på andre hold. Undtagelser aftales individuelt med instruktøren.
  • Tal altid med instruktørerne eller klubchefen hvis I har spørgsmål til undervisningen eller andet. Frustrationer klares bedst ved, at vi taler med hinanden.