Velkommen som sponsor i Hobro Svømmeklub

Hent vores sponsor katalog, ved at klikke på nedenstående link

Vi håber med dette sponsor katalog, at have vakt Deres interesse for et muligt samarbejde med Hobro Svømmeklub. Hvor vi i fællesskab kan eksponerer Dem og Deres virksomhed, samt højne mulighederne for udvikling af vores nuværende og kommende svømmere, til glæde og gavn for de enkelte svømmere, samt svømmesporten lokalt, regionalt, nationalt og måske en dag internationalt.

Hobro Svømmeklub er Mariagerfjords største idrætsklub med omkring 1.100 medlemmer og dermed stor berøringsflade.

Vores hjemmeside her har ca. 140.000 besøgende/år (ca. 250.000 side visninger), hvor et firmalogo vises på hver side med et valgfrit link fra dette, se flg. trafik data:

2016:

udklip

For en uforpligtende samtale om de mange muligheder for sponsorater af Hobro Svømmeklub, er De velkommen til at rette henvendelse til sponsorudvalgets medlemmer.

Formand for Sponsorudvalget
Per Nørgaard